Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Летете директно до Германия на крайни цени от 98 евро!

 

Евтини самолетни билети Мюнхен

За да усетите духа на прочутите немски коледни базари, за да напазарувате страхотни подаръци от уникалните коледни намаления в цяла Германия или просто, за да изживеете незабравима зимна приказка в страната на бирата - това са само някои от причините, заради които си заслужава да посетите бързо най-близкия офис на Юзит Калърс или да се обадите на 0700 15 115 и да резервирате Вашите евтини самолетни билети до Мюнхен, Франкфурт или Дюселдор с Луфтханза. Цени от € 97!

 

 

 

 

 

 

Най-ниските цени за двупосочни самолетни билети, с вкючени всички такси до:

 

От
До: Цена:
 София  Мюнхен
€ 98
 София  Франкфурт € 97
 София  Дюселдорф € 97

 

 

 

Допълнителни условия: След издаване на самолетните билети не са разрешени промени и възстановяване на суми.

 

Цените са валидни за редовни полети, изпълнявани от Lufthansa. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.

 

публикувана 12.2011


иконка иконка

By Dilyana Georgieva