Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Летете изгодно до Ню Йорк с British Airways! Цени от €556 с летищни такси

Изгодни билети София - Ню Йорк с British AirwaysНай-новата промоция на British Airywas ви позволява да пътувате до Ню Йорк на ниски цени за самолетни билети с една от най-добрите авиокомпании в Европа. Цени от: €556, с включени летищни такси

 

 

Не пропускайте възможността за евтин полет до САЩ и резервирайте до 4.10.2013 г!

 

За резервации, се свържете с нас на 0700 15 115 или заповядайте в офис на Usit Colours!

 

 

 

 

 

Период на продажба: до 4 октомври 2013 

 

Период на пътуване: до 15 април 2014

 

 

 

Допълнителни условия:

Минимален престой: обратният полет трябва да бъде не по-скоро от първата неделя след пристигане в Ню Йорк. Максимален престой: 3 месеца.

След издаване на самолетните билети не са разрешени анулации и възстановяване на суми. Промени на дати са позволени срещу глоба.

Цените са валидни за редовни полети, изпълнявани от British Airways. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.

 

 

« обратно

 

By Dilyana Georgieva

By Dilyana Georgieva

публикувана 09.2013


иконка иконка

By Dilyana Georgieva