Промо цени за полети до Виена - от €105 за двупосочен билет

Полети София - Виена на промоция от 105 евроСупер цени за самолетни билети до Виена!

 

Посетете красивата австрийска столица през есента, усетете духа на коледните виенски базари през зимата, пътувайте бързо и удобно за вашата ски почивка в Австрия с полети на Bulgaria Air на цена от €105 за двупосочен билет с включени летищни такси.

 

 

За да резервирате евтини самолетни билети до Виена, се свържете с нас на 0700 15 115 или във всеки офис на Usit Colours.  

 

 

 

 

 

Период на продажба: до 16 септември 2013 

 

Период на пътуване: 1 октомври 2013 - 21 март 2014 

 

 

 

 

Допълнителни условия:

След издаване на самолетните билети възстановяване на суми не е разрешено. Минимален престой 

Цените са валидни за редовни полети, изпълнявани от Bulgaria Air. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.

 

 

« обратно

 

By Dilyana Georgieva

By Dilyana Georgieva

публикувана 08.2013

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva