ПРОМОЦИЯ! - 20% за всички полети на Wizz Air - само на 30 април

Промоция за полети на Wizz air20% отстъпка от цените на всички свои полети подарява нискотарифната авиокомпания Wizz Air, само ако резервирате самолетни билети днес, 30-ти април.

 

 

Резервирайте на 0700 15 115 или в някой от офисите на Usit Colours и летете с евтини билети до Лондон, Рим, Барселона, Милано или която и да е друга дестинация на авиокомпания Wizz Air.

 

 

 

 

 

 

    Период на продажба: само на 30 април 2013

 

    Период на пътуване: без ограничение

 

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.

 

 

публикувана 04.2013

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva