Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Промоция за самолетни билети до Ню Йорк с British Airways

Промоция на билети до Ню Йорк с British AirwaysBritish Airywas пускат нова специална оферта за самолетни билети до Ню Йорк, за да отбележат добавянето на първия Dreamliner (B787) към флотилията на компанията. Новият боинг ще започне да изпълнява полети Лондон - Ню Йорк на 21.10.2013 г.

 

Резервирайте до 16-ти юли, за да се възползвате от промоцията и да летите с евтини самолетни билети до Ню Йор и то на луксозните British Airways.  

Цени: от €566, с включени летищни такси.

 

За резервации, позвънете на 0700 15 115 или заповядайте в офис на Usit Colours.

 

 

 

Период на продажба: до 16 юли

 

Период на пътуване: 21 октомври 2013 - 31 март 2014

 

 

 

Допълнителни условия:

Минимален престой: обратният полет трябва да бъде не по-скоро от първата неделя след пристигане в Ню Йорк. Максимален престой: 3 месеца.

След издаване на самолетните билети не са разрешени анулации и възстановяване на суми. Промени на дати са позволени срещу глоба.

Цените са валидни за редовни полети, изпълнявани от British Airways. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

 

 

 

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.

 

 

« обратно

 

By Dilyana Georgieva

публикувана 07.2013


иконка иконка

By Dilyana Georgieva