Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

SALE! До 25% отстъпка за полетите на QATAR Airways

Промоция Катарски авиолинииQatar Airways предоставят страхотни отстъпки за полетите си до над 100 дестинации, при пътуване, както в икономична, така и в бизнес класа. 

 

 

Резервирайте на 0700 15 115 или в офис на Юзит Калърс и спестете до 1/4 от цената на Вашия самолетен билет до Дубай, Доха, Пекин, Хонконг, Токио, Сингапур, Казабланка и още много дестинации в Европа, Азия, Америка и Африка.

 

 

 

 

 

 

Период на продажба: до 19 Април 2012

 

Период на пътуване: от 20 Април 2012 до 6 Юни 2012

 

 

 

 

Допълнителни условия: Самолетните билети трябва да са с минимален престой 3 дни и максимален престой - 1 месец. Не са разрешени промени и възстановяване на суми.

 

Цените са валидни за редовни полети, изпълнявани от авиокомпания Qatar Airways. Цените не са валидни за полети от Бенгази, Женева, Цюрих, Триполи, както и за полети от и до Хюстън, Монреал, Манила, Шанхай, Вашингтон.

Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.


 

 

публикувана 04.2012


иконка иконка

By Dilyana Georgieva