SALE! До 50% намаление от LOT Airlines

 

Промоционални цени на самолетни билетиРезервирайте самолетен билет с авиокомпания ЛОТ сега и летете до желаната от Вас дестинация на половин цена. Само на 26-ти и 27-ми октомври авиокомпанията предлага самолетни билети на промоционални цени с до 50% отстъпка за пътуване през ноември и декември.

 

 

 

Период на продажба: 26 и 27 октомври

Период на пътуване: от 1 номеври 2011 до 15 декември 2011

 

 

 

Промоционални цени за двупосочни самолетни билети с включени летищни такси:

 

От София до: Цена
 Варшава
 € 56
 Амстердам
 € 119
 Берлин  € 119

Посочените цени не включват такса обслужване.

 

Допълнителни условия: Самолетните билети трябва да са с минимален престой 3 дни или уикенд (събота срещу неделя). Не са разрешени промени и възстановяване на суми.

Цените са валидни за редовни полети, изпълнявани от авиокомпания ЛОТ. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

Цените не са валидни за полети до Атина, Ларнака, Тбилиси, Ереван, Лвов, Гданск, Хановер.

 

За резервации се свържете с най-близкия ни офис или на телефон 0700 15 115.

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.


За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva