Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Самолетни билети до Виена на промоционални цени

Grupovi evtini samoletni bileti do viena

С колеги или приятели, по работа или за забавление, групов шопинг по време на големите зимни намаления около Виена или просто, за да отпразнувате Новогодишните празници в приказната Австрийска столица с компания - поводът определяте Вие, причината Ви даваме ние - уникалната промоция на Австрийски авиолнии за  групови самолетни билети до Виена.

 

Цена с включени летищни такси - 119 евро.

 

Период на продажба: до 31 Януари 2012

 

Период на пътуване: до 31 Януари 2012

 

 

 

Допълнителни условия: Цената е на човек, при група от минимум 10 човека, включва летищни такси, но не включва такса издаване.

Цената е валидна за редовни полети до Виена, изпълнявани от Австрийски авиолинии. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

 

За запитване или резервация, моля свържете се с най-близкия ни офис или се обадете на телефон 0700 15 115, на цената на 1 градски разговор.

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.
иконка иконка

By Dilyana Georgieva