Супер промоция: 15% намаление на билетите на Аеросвит

Промоция от Аеросвит - 15 %

 

Авиокомпания Аеросвит подарява на клиентите си страхотно коледно намаление на цените на самолетните билети. Побързайте и резервирайте Вашия самолетен билет с авиокомпания Аеросвит до 31 декември, за да летите до желаната от Вас дестинация с 15 % отстъпка от цената. 

 

Период на продажба: до 31 декември 2011

Период на пътуване: от 15 януари 2012 до 15 март 2012

 

 

 

 

 

Промоционални цени за двупосочни самолетни билети с включени летищни такси:

 

От София до: Цена от:
 Киев
 € 257
 Тел Авив  € 292
 Минск
 € 298
 Дубай  € 350
 Тбилиси   € 353
 Пекин  € 449

 

Посочените цени не включват такса обслужване.

 

 

Допълнителни условия: 

Цените са валидни за редовни полети, изпълнявани от авиокомпания Аеросвит. Броят на местата е ограничен и наличността не е гарантирана.

Цените не са валидни за полети до всички дестинации на Аеросвит, с изключние на Копенхаген, Стокхолм, Хошимин и Делхи.

 

 

За резервации, може да се свържете с най-близкия ни офис или да се обадите на телефон 0700 15 115 (на цената на един градски разговор).

 

 

 

Срокът на валидност на тази оферта е изтекъл. Актуалните цени на самолетни билети може да проверите в нашата резервационна система или на 0700 15 115 на цената на градски разговор.

Най-новите промоции на полети ще намерите в секция Самолетни билети в www.usit.bg.


 

публикувана 12.2011

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva