Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Преференции за полети с Bulgaria air

Преференциални цени и добавки на самолетни билети за студенти и младежи от България еър и Usit ColoursСпести до 200 лв. с билети на Bulgaria Air от Usit Colours

 

Трябва ти самолетен билет за Рим, Берлин, Милано, Франкфурт, Лондон, Париж, Амстердам, Виена, Брюксел и Копенхаген?

 

 

Търсиш билет за Рим, Берлин, Милано, Франкфурт, Лондон, Париж, Амстердам, Виена, Брюксел или Копенхаген?

 

 

 

 

И си студент, редовно обучение, на възраст до 31 г. или си на възраст от 12 до 24 г.?

 

И си студент, редовно обучение, на възраст до 31 г. или младеж на възраст от 12 до 24 г.?

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако отговорът е "ДА", тогава можеш да се възползваш от редица преференции и допълнителни екстри към твоя самолетен билет без да се налага да доплащаш за тях:

 

 

 

Пътуваш с 2 куфара по 23 кг, вместо само с един - спестяваш €50

» Пътуваш с 2 куфара по 23 кг, вместо само с 1 - спестяваш €50

Благодарение на специалните студентски и младежки тарифи от Bulgaria Air и Usit Colours спетяваш разхода за втори багаж, защото го получаваш без допълнително заплащане! Стандартно броят включени куфари, за повечето билети, е 1 и всеки, който пътува за по-дълъг престой в чужбина знае колко е трудно да събереш целия си багаж в лимитираното пространство и тегло. В резултат често се налага закупуването на допълнителен багаж, който в общия случай струва още €50.

 

 

   » Или пътуваш без багаж - спестяваш минимум €20

  Можеш да пътуваш и без включен багаж, ако такъв няма да ти е необходим, което ще ти спести минимум €20 от цената на билета (в зависимост от дестинацията и сезона разликата може да бъде и по-голяма). Ако впоследствие се нуждаеш все пак от куфар до 23 кг., можем да го добавим срещу €20 на посока.

 


 

 Фиксираш дата за обратен полет малко преди той да се състой» Фиксираш дата за обратен полет малко преди той да се състои - спестяваш още €50

Със студентски/младежки билет от Bulgaria Air и Usit Colours може да закупиш двупосочен самолетен билет без предварително посочена дата за връщане. Така имаш опция да избереш датата за обратен полет, когато си сигурен в нея, но не по-късно от 21 дни преди той да се състои. С тази добавка елиминираш възможността от евентуална глоба от минимум €50 за промяна на дата за връщане и 100% получаваш по-добра цена от цената на 2 еднопосочни билета. 
 

 


 

Периодът на пътуване не е от значение» Периодът на пътуване не е от значение

За разлика от повечето други оферти и промоции, които са валидни само при слабонатоварени дни и месеци, студентските и младежки преференции от България еър и Usit Colours важат за всеки ден от годината и може спокойно да се възползваш от тях за твоето пътуване за Коледа, Великден или лятната ваканция.

 

 


 » Имаш възможност да пътуваш от 3 града в България

 Можеш да пътуваш от или до София, Варна или Бургас, с еднопосочен или двупосочен билет.
 Това прави планирането на пътуването много по-лесно и удобно.

 

 

 

 

* За да се възползваш от посочените преференциите е необходимо да резервираш самолетните билети на Bulgaria Air в офис на Usit Colours. Ако имаш въпроси, но нямаш възможност да ни посетиш в офис, можеш да се свържеш с нас по телефон или имейл.

 

 

* За да се възползваш от всички преференции и добавки към полета ти, е необходимо да си притежател на студентска ISIC или младежка EYC карта. В случай, че все още нямаш карта можеш да си извадиш във всеки офис на Usit Cоlours или онлайн от тук.

 

При някои дестинации важи правилото за висок сезон, когато може да се наложи доплащане €20, но всички преференции, изброени горе остават валидни.

Офертата за втори безплатен куфар не важи за полети до Копенхаген.

 

 

 

 

» Резервирай билет със студентски или младежки преференции във всеки офис на Usit Colours «

 

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

публикувана 08.2014   /  обновена 09.2017
Получавай пръв най-изгодните оферти