Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Специални цени за студенти и младежи

Самолетни билети на специални цени за студенти и младежи

 

Usit Colours е единствената туристическа агенция в България, специализирана в продажбата на самолетни билети за студенти и младежи, притежаващи ISIC или EYC карти за намаления.
С тези карти имате право да ползвате специални цени, договорени с авиокомпаниите превозвачи. Тава не винаги са най-ниските цени на самолетни билети до съответната дестинация, но са цени на самолетни билети със специални условия, които в зависимост от пътуването ви, могат да са много по-изгодни за вас от стандартните цени на билети.

 

 Ексклузивни цени за студенти от България еър и Usit Colours
Ексклузивни цени за полети с Bulgaria Air

Спести до 200 лв. при резервация на самолетен билет на Bulgaria Air в офис на Usit Colours за дестинации Рим, Берлин, Милано, Франкфурт, Лондон, Париж, Амстердам, Виена, Брюксел и Копенхаген. Офертата е валидна за студенти, редовно обучение, на възраст до 31 г. и за младежи до 24 г.

 

 

научи повече »

 


 

 

 

 

« обратно

 

 

От Dilyana Georgievaиконка иконка

By Dilyana Georgieva