Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Актуални промоции за почивки


 

Възползвайте се от изгодните оферти за чартърни почивки

Представяме ви удобен и изключително изгоден вариант за пътуване в Европа това лято.
Планирайте  своята незабравима екскурзия, като разгледате нашите оферти и си харесате дестинация, а ние ще се погрижим за всичко останало – транспорта, настаняването и всички организационни детайли.

Всяка оферта е с включени:

  • двупосочни самолетни полети до избраната дестинация
  • трансфери до хотела
  • 7 нощувки на конкретна база изхранване
  • медицинска застраховка
     

Изберете най-подходящата оферта и резервирайте по най-удобия за вас начин:

» онлайн, на телефон 0700 15 115 или в най-близкия ни офис «


 

Чартърни почивки в Хърватска и Черна Гора

Хотели за пролетни и летни почивки в Гърция
 

Хърватска и Черна Гора са все по-популярни и предпочитани Европейски дестинации, които очароват със своя Адриатически полъх на море, култура, история и божествено вкусна, морска храна. 
Всеки любител на морето и яхтинга поне веднъж в живота си посещава тези перли на Адриатика, а ако това се окаже Вашето място – несъмнено ще повторите пътуването!

 


 


Чартърни почивки на Гръцки острови


 

В Гърция сезонът за почивки започва по-рано, а също така продължава по-дълго. Условията за плаж са отлични почти до средата на октомври. Особено, когато става въпрос за плаж на Гръцки острови.  Затова не се колебайте!
Запазете своята чартърна почивка на великолепните острови Крит или Закинтос сега и се възползвайте от въможността да прекарате едно слънчево лято на гръцки остров.

 


 


Чартърни почивки в Испания

Хотели за пролетни и летни почивки в Гърция
 

Магнетичният чар на Испания, прекрасната храна, темпераментният начин на живот и дългите сиести ще очароват всеки solo пътешественик или млада двойка, които искат да посетят тази страна.
Разгледайте нашите предложения за Коста Брава, Коста дел Сол и Тенерифе!


 


 


Чартърни почивки в Италия


 

Италия! Това е страната - мечта! Любимката на всички! Това е мястото, на което не само почивате, но и се обогатявате, научавате, и се променяте. 
Разгледайте предложенията ни за слънчевите и морски кътчета Пулия, Сицилия, Кампания и Сардиния!

 

 

 

 


*Всички оферти са калкулирани според конкретни дати на пътуване и периоди за настаняване и са въпрос на наличност към момента на резервацията. Посочените цени са на човек и включват 7 нощувки на посочената база изхранване, двупосочен чартърен полет с такси, багаж и медицинска застраховка.

 

 

 

 

 

 

Получавай пръв най-изгодните оферти