Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Актуални промоции за почивки


 

Възползвайте се от най-добрите оферти за годината с до 50% отстъпка!Възползвайте се от най-добрите оферти за годината с до 40% отстъпка до 30.04.2017!

Отстъпките за ранни записвания са вече добре познати и е винаги добра идея да се възполвате от тях, като планирате своята почивка.

Не пропускайте да запазите сега, до края на 30 април. 

Гарантирайте си места докато изборът е голям!Гарантирайте си места докато изборът е голям!

Често пъти когато бъде обявена промоция за почивка на море, тя важи само за конкретни дати или конкретни типове стаи или пък когато решите да резервирате почивката си, се налага да съобразите датите си не спрямо вашите желания, а според наличните свободни места.

Затова не пропускайте да запазите своето място сега! Резервирайте почивката която желаете, в периода, който желаете, при най-добрите възможни условия! 

Изберете най-подходящата оферта и резервирайте по най-удобия за вас начин:

» онлайн, на телефон 0700 15 115 или в най-близкия ни офис «


 

Пролетни и летни почивки в Гърция

Хотели за пролетни и летни почивки в Гърция
 

В Гърция сезонът за почивки започва по-рано от този на българското Черноморие, а също така продължава по-дълго. Още в началото на месец май условията за плаж стават отлични и са такива почти до средата на октомври. Резервирайте сега почивка на Халкидики с неговите три ръкава Касандра, Ситония и Атон, на Олимпийската ривиера или на гръцките острови!


 


 


Хотели за летни почивки на море в България


 

Независимо дали предпочитате спокойна почивка в Златни пясъци или Албена на север, или пък сте любители на активния купон в Слънчев бряг на юг, запазете си датите и мястото още сега, когато цените са ниски и все още има свободни места. 

Получавай пръв най-изгодните оферти