El Hana Beach Хотел 3*, Монастир

El Hana Beach Хотел 3*, МонастирНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Почивката в Тунис може да бъде и достатъчно икономична без да трябва да се лишавате от основни удобства в хотела. В тази връзка сме подбрали два от най-добрите представители в клас три звезди. Що се отнася до Ел Хана Бийч много ни допадна това че е чист и приветлив. Голям плюс е разположението му - от една страна е на първа линия на плажа, от друга - в самия Сус, което предполага възможност за разходки и допълнителни развлечения.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Разположение на хотела: на 25 км от латище Монастир, на 1 км от центъра на град Сус, на 50 м от морето. Плаж: собствен, пясъчен. Чадъри – безплатно. Шезлонги, матраци – платено. При басейна: чадъри и шезлонги - безплатно. Плажни кърпи – няма. Всички стаи са с балкон.

На територията може да ползвате: 4 ресторанта 1 от които a-la carte, 4 бара, открит басейн, закрит басейн, салон за красота, интернет кафе платено, дискотека, масаж, платени водни спортове на плажа.

За децата: детски басейн и анимация

Безплатна възможност за практикуване на следните спортове: плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика

Други Хотели - Монастир

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка