Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Fourati Hammamet Хотел 3*, Монастир

Fourati Hammamet Хотел 3*, МонастирНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Реновиран преди няколко години, запазен и добре поддържан. Ползва един от най-хубавите плажове в Хамамет. Идеален както за семеен отдих, така и за младежки компании или хора, които са решили да опознаят Тунис по-отблизо благодарение на допълнителните екскурзии, които се предлагат на място. Самата столица Тунис е само на 60 км.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Разположение на хотела: намира се в Южен Хамамет, на 110 км от летището в Монастир и на 60 км от столицата Тунис. Центъра на Ясмин Хамамет е отдалечен на 7 км от хотела, а средновековната Медина - на 5 км. Хотелът е икономичен, подходящ както за семеен отдих с деца, така и за младежки компании. Fourati Hammamet се разпростира на голяма зелена площ с красива растителност. Заема първа брегова линия.

В хотела може да ползвате: 3 ресторанта, 4 бара, бар на плажа, мавританско кафе, 2 открити басейна, закрит басейн, чадърите, шезлонгите и матраците при басейна и на плажа срещу допълнително заплащане, сейф на рецепция /доп. заплащане/, дискотека, водни спортове /доп. заплащане/, балнеоложки център /закрит басейн, джакузи, турска баня, сауна, фитнес зала, масажи, маникюр, педикюр – всички услуги срещу допълнително заплащане/

За децата: детски басейн, детска площадка, анимация

Други Хотели - Монастириконка иконка