Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

RIU Bellevue Park Хотел 4*, Монастир

RIU Bellevue Park Хотел 4*, МонастирНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Чудесен избор ако сте тръгнали с деца на море. Може да ги оставите на воля да тичат из голямата градина, да се забавляват с аниматорите в детския клуб и дори да поплуват сами - ще са под постоянен надзор. Отново говорим за качество под емблематичното име РИУ, този път в средния клас хотели, което не трябва да ви подвежда - тук няма да сте ощетени нито откъм внимание, нито откъм качество на предлаганите услуги.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Разположение на хотела: на 23км от летище Монастир, на 3км от Порт ел Кантауи, 14км от центъра на Сус, първа брегова линия. На плажа чадърите и шезлонгите са безплатни за гостите. Приемат се плащания с кредитни карти Visa и MasterCard.

На територията разполагате с:  открит и закрит басейн с подгряване през зимата, 2 ресторанта, единия от които тематичен, 4 бара и едно арабско кафе, хамам, сауна, шоу и развлекателни програми, дневна и нощна анимация, дайвинг, голф, езда, водни спортове, интернет достъп срещу допълнително заплащане

За децата: детски басейн, детска площадка, мини-клуб

Безплатна възможност за практикуване на следните спортове: тенис на маса, волейбол, аеробика и водна аеробика, мини-футбол 

Други Хотели - Монастириконка иконка