Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

GOLDEN DAY Хотел 3*, Кушадасъ

GOLDEN DAY Хотел 3*, КушадасъНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът е централно разположен по отношение на магазини, барове и дискотеки и същевременно на 2 минути от крайбрежната ивица в Кушадасъ.

Хотелът:

Хотелът е градски тип, без територия и зеленина, освен около басейна. Цялата му фасада е оформена от арки, вероятно за да ви напомня къде сте. От него се открива панорамна гледка към пристанището, където спират големи круизни кораби и яхти, както и към Птичия остров.

Стаите:

Всички стаи са с климатик, балкон и сателитна телевизия.

Храната:

Настаняването е на база all inclusive – включва закуска, обяд, вечеря на шведска маса, всички междинни хранения, всички алкохолни и безалкохолни напитки местно производство, както и основен набор от допълнителни услуги в хотела – безмоторни спортове на плажа или на територията на самия хотел, турска баня, парна баня, фитнес, ползването на кърпи при басейните и плажа на хотела. Системата работи от 10:00 до 23:00 часа. Хотелът разполага с 2 ресторанта и 2 бара.

Удобствата:

Хотелът използва градския пясъчен плаж, където шезлонгите и чадърите се заплащат допълнително. Хотелът разполага с открит басейн, тенис на маса, билярд заплаща се допълнително, плажните кърпи и матраци се заплащат допълнително, анимация.

Други Хотели - Кушадасъиконка иконка