Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Кушадасъ

PINE BAY HOLIDAY RESORT Хотел 5*, КушадасъНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Намира се на не повече от 10 минути от центъра на Кушадасъ и в същото време на брега на морето.

Хотелът:

Хотелът е със собствен пясъчен плаж и с тясна ивица, но е едно от най-хубавите и плитки места в Кушадасъ. Хотелът се състои от основно тяло на няколко стъпаловидно подредени етажи и множество малки вили или големи бунгала, разположени в голяма градина с изобилна тропическа растителност. Територията е огромна, с множество алеи за разходка, които криволичат между бунгалата.

Стаите:

Стаите в хотела са стилни и стегнати като интериор. Бунгалата са по-семпли, но от тях лъха повече уют, така че имате избор. В хотелските стаи има интернет, който е срещу заплащане.

Храната:

Кухнята на хотела е най-добрата и разнообразна в курорта, така че ще останете напълно удовлетворени както от страхотната обстановка, така и от вкусната храна. Хотелът предлага all inclusive – включва закуска, обяд, вечеря на шведска маса, всички междинни хранения, всички алкохолни и безалкохолни напитки местно производство, както и основен набор от допълнителни услуги в хотела – безмоторни спортове на плажа или на територията на самия хотел, турска баня, парна баня, фитнес, ползването на кърпи при басейните и плажа на хотела. Системата работи от 10.00 до 00.00 часа. Хотелът разполага общо с 6 ресторанта и 7 бара.

Удобствата:

Една от най-големите атракции е аквапаркът, открит миналата година на територията на хотела. Необходимо е да кажем, че под „аквапарк“ тук конкретно се има предвид наличието на водна пързалка, но все пак има такава. Хотелът разполага с открит басейн, закрит басейн, детски басейн, фитнес зала, тенис на корт, тенис на маса, баскетбол, билярд, водни спортове на плажа, масаж, турска баня, сауна, анимация, детски клуб, детегледачка.

Други Хотели - Кушадасъиконка иконка