Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

PINE BAY HOLIDAY RESORT Хотел 5*, Кушадасъ

PINE BAY HOLIDAY RESORT Хотел 5*, КушадасъНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Намира се на не повече от 10 минути от центъра на Кушадасъ и в същото време на брега на морето.

Хотелът:

Хотелът е със собствен пясъчен плаж и с тясна ивица, но е едно от най-хубавите и плитки места в Кушадасъ. Хотелът се състои от основно тяло на няколко стъпаловидно подредени етажи и множество малки вили или големи бунгала, разположени в голяма градина с изобилна тропическа растителност. Територията е огромна, с множество алеи за разходка, които криволичат между бунгалата.

Стаите:

Стаите в хотела са стилни и стегнати като интериор. Бунгалата са по-семпли, но от тях лъха повече уют, така че имате избор. В хотелските стаи има интернет, който е срещу заплащане.

Храната:

Кухнята на хотела е най-добрата и разнообразна в курорта, така че ще останете напълно удовлетворени както от страхотната обстановка, така и от вкусната храна. Хотелът предлага all inclusive – включва закуска, обяд, вечеря на шведска маса, всички междинни хранения, всички алкохолни и безалкохолни напитки местно производство, както и основен набор от допълнителни услуги в хотела – безмоторни спортове на плажа или на територията на самия хотел, турска баня, парна баня, фитнес, ползването на кърпи при басейните и плажа на хотела. Системата работи от 10.00 до 00.00 часа. Хотелът разполага общо с 6 ресторанта и 7 бара.

Удобствата:

Една от най-големите атракции е аквапаркът, открит миналата година на територията на хотела. Необходимо е да кажем, че под „аквапарк“ тук конкретно се има предвид наличието на водна пързалка, но все пак има такава. Хотелът разполага с открит басейн, закрит басейн, детски басейн, фитнес зала, тенис на корт, тенис на маса, баскетбол, билярд, водни спортове на плажа, масаж, турска баня, сауна, анимация, детски клуб, детегледачка.

Други Хотели - Кушадасъиконка иконка