Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

VERA SANTA MARIA Хотел 4*, Кушадасъ

VERA SANTA MARIA Хотел 4*, КушадасъНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Намира се в началото на Кушадасъ, зад небезизвестния Kustur Club на Kustur Вeach.

Хотелът:

До миналата година това беше един от най-добрите 3-звездни хотели в курорта и се казваше Vera le Prince Ada. От тази година - с ново име и нов имидж - става един от най-луксозните 4-звездни хотели в Кушадасъ. Хотелът има сравнително голяма и много приятна територия и е азположен сред много зеленина и дървета. От тази година разполага със собствен плаж до плажа на Kustur Club, до който има организиран транспорт, въпреки че разстоянието не е голямо. Точно зад хотела се намира една от най-големите дискотеки в Кушадасъ – Havana Club.

Стаите:

Стаите са изцяло реновирани.

Храната:

Настаняването е на база all inclusive – включва закуска, обяд, вечеря на шведска маса, всички междинни хранения, всички алкохолни и безалкохолни напитки местно производство, както и основен набор от допълнителни услуги в хотела – безмоторни спортове на плажа или на територията на самия хотел, турска баня, парна баня, фитнес, ползването на кърпи при басейните и плажа на хотела. Системата работи от 10:00 до 00:00 часа. Общо 3 ресторанта и 3 бара.

Удобствата:

Хотелът разполага с открит басейн с детска част, скуош, тенис на маса, билярд, анимация.

Други Хотели - Кушадасъиконка иконка