Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Оферти за майски празници

Почивки и пътувания за майски празници 2016
 

»    Неапол - с полет от София

почивки в Неапол с полет от София


06 май 2016 - 09 май 2016 / 3 нощувки

20 май 2016 - 23 май 2016 / 3 нощувки

Неапол е разположен между две вулканични територии – Везувий и Флегрейските полета, на брега на живописен залив. Градът е известен с богата си история, изкуство, култура и гастрономия. Неапол е синоним на пица – тук е поставено нейното начало. Освен това е много подходяща изходна точка за множество екскурзии в района - Помпей, остров Капри, Амалфи и Соренто. Програма, която предлагаме на вашето внимание съчетава само в няколко дена толкова много впечатлителни места, точно като за идеално пролетно пътуване по време на официалните почивни дни. 

Пакетна цена от € 337 / 660 лева на човек с включени летищни такси. 

виж повече »


 

»    Рим - с полет от София

Нова година 2016 в Рим от София  

30 април 2016 - 03 май 2016 / 3 нощувки

03 май 2016 - 07 май 2016 / 4 нощувки

21 май 2016 - 24 май 2016 / 3 нощувки

Вечният град Рим е привличал посетители в продължение на над 2000 години. Това е един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот. Рим си има всичко - папата, художници, полента, любовници, поети, политически глупости и владетели. Тук е мястото да се поглезите с удоволствията на ла долче вита: първокласната храна, виното и неизбежното подновяване на гардероба ви.

Пакетна цена от € 353 / 690 лева на човек с включени летищни такси.

 

виж повече »


 

»    Остров Санторини - директен чартърен полет от София и Варна

Почивка остров Санторини 2015


29 април 2016 - 02 май 2016 / 3 нощувки

Остров Санторини е визитната картичка на Гърция. Всеки е виждал снимки на синьо-белите къщи по склоновете на скалисти брегове. Всеки е чувал за невероятните изгреви и залези над застиналия вулкан. И със сигурност всеки е мечтал поне веднъж през живота си да посети това вълшебно място, често пъти свързвано с легендата за Атлантида.

Пакетна цена от € 349 / 683 лева на човек с включени летищни такси. 

виж повече »


 

»    Малта - чартърна програма с полет от София

Нова година 2016 в Малта от София


04 май 2016 - 08 май 2016 / 6 нощувки

Остров Малта, разположен на по-малко от два часа път със самолет от София, е една от най-популярните туристически дестинации. Любителите на морето и природата ще бъдат пленени от живописна природа, лазурни води, пясъчни плажове, скалисти заливи и уникални морски пейзажи, съчетани с много слънце. Почитателите на историята ще открият на островите Малта и Гозо неподправен микс от древни култури, Рицарски дух и Средновековна архитектура. Всичко това в комбинация с модерни хотели, търговски центрове, заведения и много възможности за спорт и развлечения превръща Малта в идеално място за почивка и отдих.

Пакетна цена от € 395 / 773 лева на човек.
 

виж повече »


 

»    Дубай - с полет от София

Нова година 2015 в Дубай, Обединени Арабски Емирства


01 май 2016 - 06 май 2016 / 5 нощувки

Да прекарате няколко дни в Дубай винаги е добра идея - там е топло, в моловете има страхотни намаления, а местата и архитектурните чудеса, които може да видите са неизброими, като предполагаме ще започнете с най-високата сграда в света - Бурж Халифа. Обединени Арабски Емирства са туристическа дестинация, която притегля ежегодно все по-голям брой туристи от цял свят. Тя съчетава в себе си динамиката на ултра модерния град с красови плажове, всевъзможни атракции за малки и големи с възможността за усамотение и спокоен отдих.

Пакетна цена от € 645 / 1262 лева на човек с включени летищни такси.

 

виж повече »

« обратно


От Stanislava Belcheva
 

 

Получавай пръв най-изгодните оферти