Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Финансирай програмата си и не плащай преди да заминеш

Финансирай всичко за бригадата си в САЩ, плати чак след като се прибереш

Специализиран кредит за студенти от Банка ДСК с цел финансиране на програма Work and Travel USA на Usit Colours.

 

Специализиран промоционален кредит за студенти от БАНКА ДСК с цел финансиране на разходи по програма Work & Travel USA на Usit ColoursПроменлив лихвен процент: 10%
Гратисен период по лихва и главница до октомври 2017-та

Променлив лихвен процент: 10%
Преференциален променлив лихвен процент 10%*

Променлив лихвен процент: 10%
Усвояване на части и начисляване на лихва само върху ползваните пари

Променлив лихвен процент: 10%
Без такса за предсрочно погасяване

Променлив лихвен процент: 10%
Ползване на сметка в щатски долари без месечна такса
 

Колко пари мога да взема на кредит за да финансирам своята Work and Travel USA програма
Колко пари мога да взема?

Толкова, колкото са ти необходими за заминаването на бригада в САЩ. С разрешения размер на кредита от 500 лв. до 6000 лв. можеш да финансираш само част или пък всичките разходи, свързани с твоето заминаване на бригада в САЩ, включително и разходите ти на място до получаване на първата заплата.
 

Изборът е изцяло твой. Можеш да започнеш изплащане веднага или да се възползваш от гратисния период
Плащам ли по кредита преди да замина или докато съм в САЩ?

Изборът е изцяло твой. Можеш да започнеш изплащане веднага или да се възползваш от гратисния период и така няма да е необходимо да правиш вноски по кредита (за лихва и главница) до края на месец октомври 2017-та.
 

Независимо от срока, за който си изтеглил кредита, винаги можеш да го погасиш предсрочно, без да дължиш допълнителни такси.
Кога трябва да върна кредита?

Максималният срок за издължаване е 8 години. В случай че плановете ти за лятото се променят или решиш да погасиш кредита накуп, като се върнеш от САЩ, не се притеснявай. Независимо от срока, за който си изтеглил кредита, винаги можеш да го погасиш предсрочно, без да дължиш допълнителни такси.

 

Зависи от това колко дълго ползваш взетите пари.
Колко ще ми струва?

Зависи от това колко дълго ползваш взетите пари. Например: ако през ноември 2016-та вземеш 3000 лв. за срок от 8 години, общата дължима сума в края на периода ще е 4790,39 лв., но ако кредитът бъде погасен накуп в края на гратисния период (октомври 2017-та), сумата би била 3349.80 лв.
 

Калкулацията е направена на база 3000 лв., изтеглени за срок от 8 г. при промоционален променлив лихвен процент в размер на 10%, такса за разглеждане на искане и одобряване на кредит 30 лв. (1% от сумата на кредита) и разходи за поддържане на разплащателна сметка - 1,65 лв. на месец. Първите 11 месеца е ползван гратисният период, след което дължимата месечна вноска е в размер на 54,78 лв. Годишният процент на разходите е 11,60%.
 

Какво трябва да направя за да взема кредит и да финансирам бригададта си в САЩ.Какво трябва да направя?

»    Запиши се на студентска бригада с Usit Colours.
 

»    Получи необходимите документи за кредит.
 

»    Посети клон на БАНКА ДСК и подай своето искане за кредит и необходимите допълнителни документи.
 »    Получи кредита до 1 седмица от подаването на пълния комплект документи.
 

*Кредитът се олихвява с променлив лихвен процент, формиран от лихвения индекс 6-месечен SOFIBOR + фиксирана надбавка. Размерът на лихвения процент може да бъде по-нисък според преференциалните програми, към които пренадлежи работодателя на съдлъжника по кредита.
 

Лога на Банка ДСК и Usit Colours
 


 

още за бригадите в САЩ:

 

Work and Travel - студентски бригади в САЩЗащо WAT с Usit coloursКой може да участва в WAT USAКак да се запишеш за WAT USAКаква е цената на WAT USAКредити за финансиране на твоята WAT програмаНачини да намериш работа в САЩАктуални работни позиции WAT лято 2015
« обратно

 

От Иван Костов

публикувана 10.2014   /  обновена 10.2016
Получавай пръв най-изгодните оферти