A.D. Imperial Palace Хотел 4*, Солун

A.D. Imperial Palace Хотел 4*, Солун

Солун, A.D. Imperial Palace Хотел 4*


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен в сърцето на историческия и търговски център на града, в непосредствена близост до най-интересните забележителности на града, като византийската църква Св. Димитър, Католическата църква,Синагогата, римския пазар и др.

 

By Stanislava Belcheva

Хотелът:


Реновирана неокласическа сграда с бутикови стаи, всяка от които има свой собствен индивидуален стил, с викторианска декорация и автентични рисунки.


Стаите:


Всички стаи разполагат с: мини бар, телефон с директно избиране, климатик, сателитна T.V., сешоар, видео - DVD плейър при поискване, интернет достъп.


Храната:

Удобствата:


2 заседателни зали за конференции, семинари, изложби с капацитет до 200 души.

Wi-Fi, безплатен за всички гости, пералня и химическо чистене, информационно бюро, сейф

 Паркиране: Няколко места за паркиране пред хотела. Близо до хотела има два частни паркинга, където гостите ползват преференциални цени.


Други Хотели - Солун

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка