Porto Palace Хотел 5*, Солун

Porto Palace Хотел 5*, Солун

Солун, Porto Palace Хотел 5*


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

В непосредствена близост до центъра на града (по-малко от 5 минути пеша).

Хотелът:


Най-големият от луксозните хотели в Солун, Porto Palace Hotel & Conference Center,  е открит в края на 2005 г. след внимателно възстановяване на историческа сграда от 1913 г.. В момента той представлява отличен избор в областта на хотелиерството и ресторантьорството, за всички тези, които предпочитат класическата естетика пред индустриалната архитектура.Той предлага идеални условия за настаняване и провеждане на успешни бизнес и социални събития. Близостта му до центъра на града и до промишлени и търговски зони, го правят идеален избор за бизнес и почивка.Настаняване в просторни, луксозни стаи съчетава отношение към детайла и широк спектър от удобства, включително самостоятелен санитарен възел, работно бюро и безплатен Wi-Fi. Porto Palace Hotel в Солун разполага с 7 напълно оборудвани заседателни зали, както и четири големи конферентни зали. Зала "Grand Pietra" е най-голямата зала за срещи в област Македония, с капацитет до 2000 души.Хотелът е предпочитано място за провеждане и на лични тържества - сватби, кръщенета, годишнини, рожденни дни. Персоналът се е специализирал в това да ги прави наистина незабравими и изпипани в най-малките детайли за радост на всички сетива.


Стаите:


Стилни и комфортни, всички 179 хотелски стаи са оборудвани с всички съвременни удобства и предлагат незабравимо настаняване в Солун. Приятни, естествени цветове и деликатни декорации допълват елегантната и хармонична обстановка.


Храната:


В Porto Palace Hotel в Солун гостите могат да се отпуснат в P-Бар или да опитат уникални кулинарни решения на Zaytinya ресторант, един от най-добрите ресторанти в Солун. Барът, както и ресторантът са идеален избор за професионални и лични срещи.


Удобствата:

Други Хотели - Солун

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка