Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Le Palace Art Hotel Хотел 3*, Солун

Le Palace Art Hotel Хотел 3*, Солун

Солун, Le Palace Art Hotel Хотел 3*


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:


Le Palace Hotel се намира в сърцето на Солун, стратегически разположен на престижната улица Tsimiski,  на 100 м от площад Аристотел. Напълно реновиран с просторни стаи и дизайнерски мебели за максимален комфорт. Сградата, в която се помещава е архитектурен паметник от 1929 година и е отличен пример за неокласически стил. За закуска ще ви изненадат приятно с домашно приготвени изкушения. Съвсем прясно изпечени хлебчета в комбинация със селектирани плодове, зеленчуци, традиционни сладкарски изделия и млечни продукти. И понеже хотелът е Art освен да ви нахранят добре, ще се погрижат и да се обогатите културно. Персоналът оказва съдействие за достъп до всички актуални концерти, изложби, танцови спектакли, които се провеждат в града. На рецепция има гише, където може да се доверите на професионален съвет за свободното си време в Солун - да изберете екскурзии в града и околностите или културни мероприятия.  Разрешава се настаняване с домашни любимци.


Стаите:


Климатик, сешоар, мини-бар, звукоизолирани стаи, интернет достъп, телефон, телевизор, халати за баня. За 8 декември в хотел Le Palace предлагаме настаняване в двойни стаи. 


Храната:


Бар и кафене със зала за закуска.


Удобствата:


Безплатно ползване на безжичен интернет; конферентен и бизнес център; паркинг.  


Други Хотели - Солуниконка иконка