Aristoteles Beach Хотел 4*, Касандра

Aristoteles Beach Хотел 4*, Касандра

Касандра, Aristoteles Beach Хотел 4*


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

ръкав Касандра, село Афитос

 

By Stanislava Belcheva

Хотелът:


Първоначално ни се стори много странно и дори неудобно, че за да стигне  до плажа на този хотел човек трябва да мине по мост над улицата и после да се спусне с асансьор по скалистия бряг, но всъщност това се оказа най-големия му чар. Плажът е едър пясък с плитък вход към морето , а погледнат от панорамния бар залива под хотела изглежда като копиран от най-добрата туристическа брошура и поставен там за удоволствие на жадните за красиви гледки очи, уморени от сивотата на големите градове. Точно за това си заслужава да подминете с усмивка факта, че сградата е видимо стара и позахабена на места. Настаняването тук е много подходящо за младежки компании и много успешно се правят втори бални вечери, абсолветски балове и дори кратки ученически лагери извън активния туристически сезон. Сред чуждестранните гости е популярен и като място за семеен отдих.


Стаите:


В стаите е възможно настаняване до 4ма души заедно, като всички спят на нормални легла, а не разтегателни дивани. В случай на нужда може и 5ти човек да се добави след запитване към управата на хотела.


Храната:


Изхранването е на база ол инклузив и доколкото успяхме да хвърлим поглед към предлаганите ястия ни се сториха доста разнообрзани и вкусни.


Удобствата:

Други Хотели - Касандра

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка