Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Касандра

Theophano Imperial Palace Хотел 5*, Касандра

Касандра, Theophano Imperial Palace Хотел 5*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  деца до 12 годишна възраст се настаняват без доплащане.


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Полуостров Халкидики, ръкав Касандра, Калитея

Хотелът:


Докато обикаляхме територията на G Hotels Athos и Pallini Beach,  попаднахме на най-новия им събрат, който определено ни изненада крайно приятно. Също първа линия до плажа, ниско строителство, има корпуси тип бунгала и разбира се неизменната свежа зеленина навсякъде. От висококатегорийните хотели това е единствения без условие за минимален престой, така че може спокойно да го включите в уикенд плановете си.


Стаите:


Стандартните стаи са си стандартни и освен да наблегнем на това че са просторни друго по-особено няма . Обаче като стане дума за различните видове апартаменти които се предлага има с какво да се поглези и най-капризния вкус. Тук има такива построени в бунгала в стил Бедрок, като на всеки три се пада по един външен басейн, гледат директно към плажа и от басейна директно може да скочите в солената вода. За големи семейства или такива които обичат да им е наистина широко има още по-луксозно настаняване в апартаменти с големина до 65 кв.м. със собствен малък басейн на терасата и две абсолютно самостоятелни помещения, така че може да се комбинирате и с втора двойка или семейство.


Храната:


Основното ни предложение е с включена закуска , която определено не са за пропускане - и тук се разчита на пресни плодове, зеленчуци и месо собствено производство, но ако прецените може да направим оферта и със закуска и вечеря.


Удобствата:

Други Хотели - Касандра

Получавай пръв най-изгодните оферти