Portes Palace Хотел 4*, Касандра

Portes Palace Хотел 4*, Касандра

Касандра, Portes Palace Хотел 4*


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Portes Palace се намира на Касандра, на 2 км от селището Неа Потидеа, на брега на морето.

Хотелът:


Типичното за Гърция е, че хотелите по-рядко са огромни, многоетажни сгради и по-често са като Portes – дву- или триетажни корпуси, които правят почивката по-пълноценна, тъй като не са предпоставка за натрупване на хиляди хора накуп. Едно от големите предимства на хотела е голямата му зелена територия.


Стаите:


Стаите са в приятни разновидности на бежовото, отново с каменен под. Двойните стаи са от две помещения с разпределение тип апартаментско и ги прави идеални за семейната ви почивка.


Храната:


Има невероятна гледка от терасата, на която е разположен и басейнът, а вечер можете да се любувате на гледката докато хапвате от вкусните ястия от европейската и гръцка национална кухня. Закуската и вечерята се сервират на шведска маса. При желание от ваша страна може да доплатите за изхранване на база всичко включено в цената.


Удобствата:


Хотелът разполага с открит басейн, закрит басейн, фитнес зала, тенис на корт, водни спортове на плажа, анимация, уроци по гмуркане.


Други Хотели - Касандра

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка