Baia Bodrum Хотел 5*, Бодрум

Baia Bodrum Хотел 5*, БодрумНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Бижу, когато се употреби в комбинация с някой хотел става много клиширана дума, но в случая просто няма друга по-подходяща да се опише комплекс Баиа. Там всичко е много бяло, много просторно и много светло. Дори водата в басейните може да ви се стори по лазурна от тази на други места. Ако сте младоженци, влюбена двойка или просто хора, на които им харесва да са заедно и са си целия свят един за друг - това е вашата планета, където да избягате и да се отдадете само и единствено на вас.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

На разположение в хотела: четири ресторанта, три бара, три басейна един закрит, водни пързалки, тенис корт, СПА център, интернет на лобито и в стаите платен, фитнес, сауна, турска баня, дискотека входа се заплаща отделно, шоу и развлекателни програми, безплатен мини-бар

Безплатна възможност за практикуване на следните спортове: баскетбол, плажен волейбол, аеробика, мини-голф, сърфинг, каране на колела, кану

За децата: два басейна открит и закрит, водна пързалка, мини-клуб, анимация

Други Хотели - Бодрум

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка