Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Бодрум

Bella Casa Хотел 3*, БодрумНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Това е любимия ни хотел в категория 3 и макар да държи леко по-високи цени от събратята си, всяка стотинка там си заслужава. Разположен стъпаловидно, с ниски бели сгради и тесни алейки с цветя и зеленина по тях, за миг може да ви заблуди че сте в някое гръцко селце или дори на остров Санторини. Много удачен избор за младежки и купонджийски компании заради пешеходното си отстояние от централната част на курорта, където са концентрирани всички барове и дискотеки. Има собствена плажна ивица, но ако тя е прекалено скромна за вашите нужди винаги може да се повозите на безплатен шатъл до обществения плаж в Битез.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

На разположение в хотела: два ресторанта, четири бара, открит басейн, фитнес, сауна, турска баня, безплатен безжичен интернет в лобито, платен мини-бар в стаята

Безплатна възможност да практикувате тенис на маса

За децата: един открит басейн

Други Хотели - Бодрумиконка иконка