Bella Casa Хотел 3*, Бодрум

Bella Casa Хотел 3*, БодрумНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Това е любимия ни хотел в категория 3 и макар да държи леко по-високи цени от събратята си, всяка стотинка там си заслужава. Разположен стъпаловидно, с ниски бели сгради и тесни алейки с цветя и зеленина по тях, за миг може да ви заблуди че сте в някое гръцко селце или дори на остров Санторини. Много удачен избор за младежки и купонджийски компании заради пешеходното си отстояние от централната част на курорта, където са концентрирани всички барове и дискотеки. Има собствена плажна ивица, но ако тя е прекалено скромна за вашите нужди винаги може да се повозите на безплатен шатъл до обществения плаж в Битез.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

На разположение в хотела: два ресторанта, четири бара, открит басейн, фитнес, сауна, турска баня, безплатен безжичен интернет в лобито, платен мини-бар в стаята

Безплатна възможност да практикувате тенис на маса

За децата: един открит басейн

Други Хотели - Бодрум

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка