Blue Dreams Beach Хотел 5*, Бодрум

Blue Dreams Beach Хотел 5*, БодрумНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Прекрачвайки прага на този хотел веднага ще почувствате отпускащата и предразполагаща към спокоен отдих атмосфера. Фоайето е с балдахини, цветя и разпилени навсякъде възглавнички. Настаняването е в двуетажни вили, като за предпочитане е да изберете втория етаж, не само заради гледката, която ще ви радва оттам, но и защото самите помещения са една идея по-просторни. Между отделните вили се извиват калдаръмени алеи, а над тях нежно се надвесват отрупани с цвят дръвчета. Препоръчваме да отделите специално внимание на бара-платформа над морето и да наблюдавате поне един залез оттам. А защо не и да го запечатате на снимка за поколенията.

Стаите:

Храната:

Може да срещнете този хотел и под името Club Blue Dreams, във всеки случай става дума за едно и също чудесно място за отмора през лятото.


На разположение в хотела: пет ресторанта, седем бара, три басейна един закрит с подгряване, собствен пясъчно-чакълест плаж с безплатни чадъри и шезлонги, водни пързалки, два тенис корта, СПА център, безплатен безжичен интернет на лобито, фитнес, сауна, турска баня, джакузи, дискотека заплаща се вход за нея, кинозала, анимация, безплатно първоначално зареждане на мини-бара, сейф срещу заплащане

Безплатна възможност за практикуване на следните спортове: баскетбол, волейбол, плажен волейбол, аеробика, мини-футбол, мини-голф, кану

За децата: един открит басейн, две водни пързалки, мини-клуб, детска площадка, анимация

Удобствата:

Други Хотели - Бодрум

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка