Royal Asarlik Beach Хотел 5*, Бодрум

Royal Asarlik Beach Хотел 5*, БодрумНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Един от малкото 5 хотели, които едновременно са на брега на морето и на пешеходно разстояние от самия център на курорта. Без да разполага с внушителна територия, Роял Асарлък е сред любимците ни няколко сезона вече. Предпочитан е и от немските туроператори, които са пословични с взискателността си. Едно от най-приятните места в цялата му инфраструктура са вътрешния, окъпан в зеленина двор и основния ресторант, намиращ се на покривната тераса и разкриващ страхотна гледка към близкия залив - най-доброто нещо, което може да ви се случи докато се наслаждавате на първото си за деня кафе.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

5 ресторанта, 9 бара, 3 басейна, сейф на рецепция срещу заплащане, интернет на лобито и в стаите срещу заплащане, фитнес, сауна, турска баня, анимация и дискотека

За децата: мини-клуб, 2 басейна 1 от тях закрит със затоплена вода, специално меню и детска количка безплатно, но с предварителна заявка

Други Хотели - Бодрум

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка