Club Armar Хотел 4*, Мармарис

Club Armar Хотел 4*, МармарисНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Хотелът се намира на около 3 км от центъра на Мармарис, втора линия от плажа, като това в никакъв случай не може да бъде недостатък. Безплатни шатъли микробуси извозват желаещите до собствен плаж, останалите могат да събират тен около двата басейна и водните атракциони. Хотела е един от най-добрите представители на категорията си и е изключително добър за семейства с деца, заради многото забавления, които предлага на иначе скромната си територия.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Въпреки че хотела не е на самия плаж е един от фаворитите ни за това лято, избран на база много положителни отзиви от клиенти, отсядали в него предходни лета. Перфектен е за семейства с деца, защото на един от общо двата открити басейна предлага водни пързалки и други водни атракциони плюс забавна дневна анимация. Отделно има мини-клуб и закрит детски басейн. За поотрасналите деца има два бара, единия от които се превръща в дискотека с много танци. Това не трябва никак да ви притеснява, шумоизолацията е много добра и забавленията на едни гости не биха попречили по никакъв начин на спокойния и здрав сън на други.


От рецепция тръгват безплатни маршрутки до двата собствени плажа - на километър и на три от хотела, където чадърите и шезлонгите са безплатни. Само си носете хавлии от България или отделете средства да си ги купите на място, тъй като хотела не разполага с допълнителни такива.

Други Хотели - Мармарис

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка