Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Sun Maris City Хотел 3*, Мармарис

Sun Maris City Хотел 3*, МармарисНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Хотелът е със страхотно местоположение, само на 5 мин от центъра на Мармарис, яхтеното простанище и улицата на баровете. Разположен е на втора линия, няма собствен плаж, гостите ползват обществения където срещу скромна сума и опитно пазарене получават чадър и шезлонги за цял ден. Идеалния градски-курортен хотел. Препоръчва се за хора, които не държат толкова на плажа, колкото на активната почивка, разходките и допълнителните екскурзии. Много чист и приветлив.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Това симпатично хотелче може да се определи като градски тип, заради разположението си в сърцето на Мармарис сред други хотели от неговия клас, частни къщи и кооперации с местни жители. Това дава предимството на всички настанени в него да са буквално на 2-3 минути пешеходно разстояние от търговския център, всички барове, дискотеки и шарени сергии.


 Избрали сме именно него заради чистотата в цялата сграда и приветливия персонал, който се грижи за приятния престой на всеки един турист. Определяме го като подходящ за любителите на разходките и допълнителните екскурзии, които не обичат да се застояват в хотелската си стая. Ако все пак решите да отморите там на ваше разположение имате сателитна телевизия и комфорта на централен климатик.


За тези, които отиват на лов за бронзов загар вариантите са три - открит басейн с безплатни шезлонги в задната част на хотела, собствен плаж, където също шезлонгите и чадърите са безплатни, но се намира на 5км от сградата и се ходи до там с безплатна маршрутка шатъл по разписание или ползването на обществения плаж на 50м. от хотела, където чадъри и шезлонги се предоставят срещу допълнително заплащане и цената им за ден варира според умението ви да се пазарите между 3 и 15 на ден.  Който и от трите варианта да изберете, носете си плажни хавлии, тъй като не се предлагат на място.

Други Хотели - Мармарисиконка иконка