Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Marti Resort Delux Хотел 5*, Мармарис

Marti Resort Delux Хотел 5*, МармарисНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Хотелът се намира в спокойния квартал Ичмелер, на  брега на морето. Не е много голям за турските петзвездни стандарти, но има градина с богата растителност, удобни и романтични места със шезлонги около басейните и много сянка, както и собствен пясъчно-чакълест плаж. Не пропускайте да се полюбувате на залеза над залива с ароматно наргиле в ръка.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Както всички големи, луксозни и разгърнати като територия хотели и Марти Ризорт се намира в местността Ичмелер, на около 10 минути с кола от центъра на Мармарис.


Ичмелер е малък райски залив, между планина и море, потънал в зеленина и радващ туристите с наистина голяма според турските разбирания плажна ивица с едър пясък. Точно там някъде на размитата граница между Егейско и Средиземно море талантливи архитекти са разгърнали въображението си, построявайки Марти Резорт Делукс, без да е в разрез с околната среда и без да лишат посетителите от възможността да и се любуват.


Хотела разполага с всички необходими условия да предложи 5 почивка, без тя да преминава границите на излишния лукс. Стаите са просторни и достатъчно големи да поберат максимум 2ма възрастни с 2 деца. Целия комплекс е претърпял пълна реновация през 2008 година. Всеки ден на гостите се предоставя по една безплатна бутилка обикновена минерална вода и една бутилка газирана вода на стая. За тези от вас, които не могат да издържат дълго време без съвременните методи за комуникация - на лобито има безплатен безжичен интернет.


Хотела е препоръчителен за всички възрастови групи - тук всеки ще намери начин да си почине и забавлява. Избора на занимания се увеличава от талантливите професионални аниматори, наргиле бара или разходка с лодка - от кея пред хотела тръгват лодки - таксита до старата част на Мармарис и обратно.

Други Хотели - Мармарисиконка иконка