Poseidon Хотел 4*, Мармарис

Poseidon Хотел 4*, МармарисНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Хотелът се намира на 700м от центъра на Мармарис, на брега на морето и има собствен плаж. Хотелът е с идеално местоположение – близо до центъра със закрития пазар – чаршия, Улицата на баровете и пристанището с пиратската крепост, а  пред него минава плажната пеишеходна алея. Изключително любим на младежки компании от купонджии, тъй като е близо до целия нощен живот в компекса. Изчистения и модерен дизайн е допълнителен плюс.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Един от най-добрите 4 хотели в Мармарис. Без да разполага с огромна територия, предлага изчистен и съвременен дизайн, заедно с всичко необходимо за вашата лятна почивка край морския бряг. Близостта му до центъра на града и крайбрежната алея с баровете и сергиите го прави идеален за младежки компании. Разполага със собствен пясъчно-чакълест плаж, където гостите ползват чадъри и шезлонги безплатно. Разбира се, винаги може да останете и край басейна или да редувате къпането в него с морски бани и здравословни разходки.


В стаите за ваш комфорт има централен климатик, мини-бара е срещу допълнително заплащане. СПА центъра с джакузи, турска баня и сауна е просто задължително да бъде посетен. Не се предлага система ол инклузив, но това в Мармарис не е никакъв проблем, тъй като буквално на всяка крачка има всякакви вкусотии, които да ви изкушат.

Други Хотели - Мармарис

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка