Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Grand Villa Argentina Хотел 5*, Дубровник

Grand Villa Argentina Хотел 5*, Дубровник

Дубровник, Grand Villa Argentina Хотел 5*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  Посочените цени включват още: двупосочен чартърен полет с такси и медицинска застраховка.


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:


Вътрешния и външен дизайн на хотела, заедно с голямата градина и собствения плаж може да ви накарат за миг да се объркате че наистина сте на Аржентинския бряг. Ако не изпитвате крещяща нужда за горещ латино темперамент, то Дубровник е по-добрия избор за лятна отпуска, а Гранд Вила Аржентина е удачен избор и при бизнес пътувания заради богатото разнообразие на предлаганите услуги. Стилния панорамен бар с чудесен морски изглед е решение както за вечерния ви аперитив, така и за сутрешното кафе.


Стаите:

Храната:

Удобствата:


Grand Villa Argentina e луксозен комплекс с основна хотелска част и 4 вили. Разположен е на брега на морето и на няколко минути пеша от Стария град на Дубровник. Комплексът разполага с голяма градина, собствен плаж и прекрасен изглед към морето. Поради разнообразието на предлаганите услуги и модерното настаняване, Grand Villa Argentina е предпочитан, както за почивка на Адриатическия бряг така и за бизнес пътувания.Grand Villa Argentina разполага с 162 стаи и 7 апартамента в основната хотелска част Argentina и във вилите - Villa Argentina, Villa Orsula, Villa Glavić, Villa Sheherezade. Всяка стая е снабдена с климатик, телевизор, мини бар и сейф срещу допълнително заплащане


Други Хотели - Дубровникиконка иконка