Orphee Хотел 3*, Дубровник

Orphee Хотел 3*, ДубровникНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

За да усетите очарованието на Дубровник не е задължително да отседнете непременно в хотел висока категория. Има достатъчно симпатични 3, та дори и 2 хотелчета, които с радост ще ви подслонят и ще оставят у вас само хубави спомени за прекараното там време. Типичен пример е хотел Орфей, разположен в китен зелен парк на брега на морето. Идеалното място за всеки, търсещ спокойна почивка. Дори и отдалечен на 12 километра от Дубровник, има удобен транспорт да забележителностите там.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Хотел Orphee e разположен в много приятен малък комплекс, на брега на морето, заобиколен от много зеленина, на 12 км от Дубровник, 8 км от Цавтат и 9 км от летището. От тук се открива прекрасна гледка към морето и близките острови. Реновиран наскоро, подходящ за хора, които търсят спокойна почивка.


На територията му има ресторант за закуска и вечеря, няколко бара, бистро, таверна, открит басейн, фитнес, масаж, тенис корт, тенис на маса, билярд, център за гмуркане, водни спортове.

Други Хотели - Дубровник

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка