Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Valamar Lacroma Хотел 4*, Дубровник

Valamar Lacroma Хотел 4*, ДубровникНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Чисто нов хотел с модерен и изчистен дизайн. Заедно с още няколко хотела в близост ползват един и същи плаж. Ако той ви се стори пренаселен може да се разходите  за разнообразие до Кава Бийч. Ако сте фенове на стоенето край басейна, то също може да е много приятно предвид панорамната гледка, която се разкрива с Елафитските острови в допълнение. СПА центъра е оборудван по последен писък на модата в тази насока - с джакузи, няколко вида сауни и голямо разнообразие от масажи и специфични терапии. Любителите на тениса също могат да се насладят на хобито си.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Хотела е разположен на зеления полуостров Бабин Кук,  на 3 км от Стария град, на 100 м от плажа на хотел President /който е от същата верига хотели и плажа се ползва от няколко хотела/,също е в  близост до  Cava beach .Има автобус до Стария град, с който може да се придвижват туристите.

Хотела е отворен през 2009 година , с ултрамодерен дизайн, уникална гледка към морето и Елафитските острови.


В хотела има закрит басейн, открит басейн с шезлонги и чадъри , детски басейн.

Модерен спа център с джакузи,няколко вида сауна , различни видове масажи, фитнес , кардио фитнес, на 50 м от хотела  има тенис корт. Навсякъде може да се свържете към безжичен интернет за да свършите някоя работа или просто за допълнително забавление.

Други Хотели - Дубровникиконка иконка