Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Uvala Хотел 4*, Дубровник

Uvala Хотел 4*, ДубровникНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Класически четиризвезден хотел, разположен на залива Лапад, на около 4 километра от Стария град на Дубровник. Капацитетът му е ограничен, което от своя страна си е плюс - така ще имате спокойна почивка, далеч от тълпите, характерни за по-големите хотели особено в натоварените летни месеци. Има хубав Spa and wellness център, външен и вътрешен басейн. Достъпа до интернет в стаите би се оценил като голям плюс от всички, които не могат без съвременните методи на комуникация повече от ден-два.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Хотел “Uvala” е  от веригата “Maestral Hotels”. Разположен е сред красивия залив на Лапад, на 4 км от Стария град на Дубровник, в близост до магазини за сувенири и ресторанти /400 м от хотела/.


Хотелът предлага на своите гости ресторант, няколко бара, Wellness център, спа център, фитнес, сауна, масаж, външен и вътрешен басейн, паркинг. Настаняването е в стаи с балкон, климатик, телевизор и достъп до интернет.

Други Хотели - Дубровникиконка иконка