Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Barcelo Cala Vinas Хотел 4*, Майорка

Barcelo Cala Vinas Хотел 4*, МайоркаНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

След като ще сме в Испания, не може да не отдадем заслужено предпочитание на една от световните хотелски вериги, основана именно тук. Избрали сме изключително стилен и атрактивен хотел-представител с излаз на плажа. Наблизо има спирка на градски транспорт, който ще ви отведе право в сърцето на острова - неговата столица в случай че искате да разнообразите иначе спокойната си почивка.

Стаите:

всички стаи и апартаменти са с балкон, климатик, телевизор, кухненски бокс и достъп до интернет

Храната:

Закуска и вечеря на блок-маса с изключително разнообразие на блюда от европейската кухня с акцент върху средиземноморското кулинарно богатство

Удобствата:

Напълно реновираният хотел от веригата Барсело е построен до самия плаж в много слънчева, тиха и спокойна част от курорта. Наблизо има разнообразие от спортове, които може да практикувате, включително водни такива. От хотела може да наемете колела за вело преход из острова. Или просто да се топнете в един от двата басейна с изглед към морето. За почивка може да посърфирате из интернет, безплатно на разположение в общите части на сградата.


Освен детската дневна анимация, вечер за радост на всички посетители се предлагат богати шоу и вариететни програми по график. В СПА центъра ще ви поглезят с Таласотерапии и други подобни хитови процедури.

Други Хотели - Майоркаиконка иконка