Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

RIU Palace Bonanza Playa Хотел 4*, Майорка

RIU Palace Bonanza Playa Хотел 4*, МайоркаНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Дори и да не сте били на друго място в Испания, този хотел ви кара да се чувствате именно там. Намира се в района Илетас, само на 7 км от столицата Палма и на 20 мин от летището и е част от голямата верига RIU Hotels & Resorts. Разположен е на брега на морето и гледката от стаите е почти като от кораб. Хотелът има обща територия с хотел Riu Bonanza Park, и  това го прави един от хотелите с най-голяма площ в района.

Стаите:

Храната:

закуска  и вечеря на шведска маса – чай, кафе и сокове от машина по време на закуската са безплатни, а всички останали напитки се консумират срещу допълнително заплащане.

Удобствата:

Дори и да не сте били на друго място в Испания, този хотел ви кара да се чувствате именно там. Намира се в района Илетас, само на 7 км от столицата Палма и на 20 мин от летището и е част от голямата верига RIU Hotels & Resorts. Разположен е на брега на морето и гледката от стаите е почти като от кораб.

Хотелът има обща територия с хотел Riu Bonanza Park, и  това го прави един от хотелите с най-голяма площ в района. Основно предимство е, че всичките му стаи гледат към морето и имат малка тераса. Обзавеждането на стаите ги прави много топли и уютни и, както вече споменахме, някак много испански.

Въпреки че е само 4 звезди, хотелът е много луксозен, което е общо за хотелите от веригата на RIU, поради което трябва да имате предвид, че по време на вечеря в хотела не се разрешава неформално облекло като къси панталони и джапанки, а за жените се препоръчва официална рокля.

Плажът е пясъчен, ползването на шезллонги и чадъри се заплаща допълнително.


спорт и развлечения: 4 басейна, от които 3 открити, 2 с детска частр 1 вътрешен със затопляне на водата, миниклуб „Семейство Флинстоун“, фитнес зала, масаж, сауна, билярд, тенис на корт, анимация;

Други Хотели - Майоркаиконка иконка