Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Verdemar Apartments Хотел 2*, Майорка

Verdemar Apartments Хотел 2*, МайоркаНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Последните няколко сезона много хора предпочитат да пътуват до Испания заради самата нея, не заради хотела, където ще са настанени. В отговор на техните нужди има широко предлагане на напълно оборудвани апартаменти, където дори сами приготвяте храната си. Много удобни за младежки компании, които не искат да им се налагат каквито и да било ограничения по отношение на времето, с което разполагат за плаж, хранене или обикаляне из околностите.

Стаите:

Апартаментите са оборудван кухненски бокс, баня, тераса, сейф срещу доплащане, телефон, 1 или 2 спални.

Храната:

Не се предлага изхранване, но всички апартаменти имат необходимите условия за самостоятелно приготвяне на такава

Удобствата:

Апарт-хотела се намира в курорта Санта Понса, на брега на морето, на 400 м от пясъчен плаж, на много оживено място, заобиколен от магазини и заведения.

От общите части се ползват открит басейн, снек бар около него, ресторант, дневна анимация.


Освен този апарт-хотел, разполагаме и с други от неговия клас ако подобен тип настаняване ви се струва изгодно и удачно за нуждите на вашата почивка - попитайте нашите консултанти по продажбите.

Други Хотели - Майоркаиконка иконка