ROC Illetas Playa Хотел 4*, Майорка

ROC Illetas Playa Хотел 4*, МайоркаНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Много интересен хотел, който ни впечатли с нестандартно разположение - кацнал на отвесен скалист бряг, точно над разбиващите се морски вълни. Поради този факт и архитектурата му е подобаващо разчупена. Все пак не бързайте да го отписвате от плажните си планове - има бърз и удобен достъп до два плажа в близост - даже имате възможност за избор.

Стаите:

Особеност е че единичните стаи са без балкон / тераса

Храната:

Закуска и вечеря на блок-маса с богато разнообразие на пресни и вкусни храни

Удобствата:

Хотелът е от веригата Roc Hotels и разположен на скали над морето, откъдето се разкрива страхотна морска панорама. Един от първите хотели, строен още през 1954 година и претърпял пълна реновация през 1999, което в никакъв случай не означава че предлаганото там настаняване е с лошо качество. Като цяло хотелите в Испания не са подложени на толкова агресивно и бързо амортизиране като тези в Турция например.


На плажа чадърите и шезлонгите се заплащат допълнително. Безплатни са турската баня и джакузито. Вечер се предлагат шоу и развлекателни програми за малки и големи.


Местоположение: на 150м. от плажа, на 500м. от центъра на Илетас и на 20км. от летището

Други Хотели - Майорка

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка