Iberostar Jardin del Sol Хотел 4*, Майорка

Iberostar Jardin del Sol Хотел 4*, МайоркаНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Един от наистина малкото хотели в Испания, които предлагат концепция всичко включено в цената, в случай че сте от хората, които не могат да се откажат от нея. По едно нещо, обаче, е като всички останали хотели - гостите ползват обществен плаж. Поне е съвсем близо до хотела. Има много възможности за спортни дейности като например наем на велосипеди, с които да направите кръгче из острова, водни ски или тенис. СПА центъра е наистина уникален, изграден по основите на Тай Дзен изкуството за медитация и релаксация. Препоръчваме за романтични ваканции, годишнини от сватби, медени седмици или защо не цели месеци.

Стаите:

Всички стаи са тип малки апартаменти сюити с балкон, джакузи, телевизор, климатик и достъп до интернет срещу доплащане. Има 6 сюита пригодени за инвалиди.

Храната:

Закуска и вечеря на богата блок-маса

Удобствата:

Заради факта, че хотела е един от наистина малкото, които предлагат система всичко включено в цената много хора биха се заблудили, че е подходящ за семеен отдих. Обаче той има още една особеност - не приема за настаняване лица под 18 години. На пръв поглед може да се стори странно, но пък погледнато обективно така наистина се осигурява спокойна почивка на определена целева група от клиенти - двойки или компании около и над средна възраст, които наистина се нуждаят от 100 тишина, спокойствие и релакс.


Местоположение: на 1км от обществен плаж, на 22км. от летището и 3км. от центъра на Палма де Майорка.

Други Хотели - Майорка

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка