Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Calypso Хотел 2*, Касандра

Calypso Хотел 2*, Касандра

Касандра, Calypso Хотел 2*


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Полуостров Халкидики, ръкав Касандра, Ханиоти

 

By Stanislava Belcheva

Хотелът:


Собствениците на това хотелче са се погрижили да направят от семейния си имот много уютно място за почивка и може да оценим усилията им като успешни. Има нещо изключително чаровно още в самата фасада на сградата, решена с дърво и камък. Във вътрешния двор се разполага басейн. Бара и ресторанта са малки, но усмивките на персонала - големи. Обграден е от други семейни хотели и частни вили, съвсем близо до центъра на Ханиоти и на десетина минути от плажа.


Стаите:


Стаите са малки, поради което не препоръчваме да се настаняват повече от 2ма възрастни с  дете до 7 години в едно помещение. При заявка винаги наблягайте че искате стая с изглед към вътрешния двор и басейна, а не към улицата. Стаите са снабдени с климатик, сешоар, хладилник, сейф срещу допълнително заплащане, сателитна ТВ, телефон.


Храната:


Основен а ла карт ресторант, бар край басейна


Удобствата:


Фитнес зала, външен басейн, условия за настаняване на клиенти в неравностойно физическо положение


Други Хотели - Касандраиконка иконка