MACEDONIAN SUN Хотел 3*, Касандра

MACEDONIAN SUN Хотел 3*, Касандра

Касандра, MACEDONIAN SUN Хотел 3*


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът се намира само на 2 км от градчето Калитея, в сърцето на Касандра.

Хотелът:


Още един тризвезден хотел, който попадна в нашите ТОП 10. Въпреки само трите си звезди, хотелът ни харесва, не толкова заради ниските си цени, а защото има много приятна територия, тъй като е разположен на склон, а сградите са ниски и разляти, се получават много криволичещи алеи, между палми, розови храсти и двуетажни постройки. 


Стаите:


Има две важни подробности – чадърите и шезлонгите и на плажа, и около басейна, се заплащат отделно. Освен това, хотелът разполага само с двойни стаи.


Храната:


Закуска и вечеря на шведска маса. Напитките, с изключение на чая и кафето,  се доплащат.


Удобствата:


Хотелът разполага с външен басейн, детски басейн, детска площадка, ресторант и барове, баскетбол, плажен волейбол, тенис корт, билярд, тенис на маса, дартс, водни спортове, мини маркет, Интернет кафе.


Други Хотели - Касандра

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка