Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Дубровник

Rixos Libertas Dubrovnik Хотел 5*, ДубровникНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

 Където и по света да има хотел от веригата Риксос, той задължително трябва да присъства във всяка една представителна селекция. За това няма да подминем с лека ръка и представителя в Дубровник. Ако искате луксозна почивка, с отношение към всеки клиент като специален и вие не трябва да го правите. Разположен е на оживено място с много магазини, ресторанти и туристически атракции, а до Старата част на града са само 15 минути на собствен ход.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Хотелът се намира на 15 минути от старата част на Дубровник и е един от най – луксозните в района, от веригата „Rixos Hotels”. В близост до много ресторанти, туристически атракции и магазини. На около 50м. от автобусна спирка. Международното летище се намира на 24 км. от хотела.


Всяка стая е снабдена с климатик, телевизор, сейф и мини-бар срещу допълнително заплащане, а в хотела може да се възползвате от открит и закрит басейн, зала за релакс, турска баня, витаминен бар и основен ресторант.

Други Хотели - Дубровник

Получавай пръв най-изгодните оферти