Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Касандра

Tropical Хотел 3*, Касандра

Касандра, Tropical Хотел 3*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  дете до 12 годишна възраст се настанява без доплащане.


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Полуостров Халкидики, ръкав Касандра, Ханиоти

Хотелът:


Още един семеен хотел, където си личи старанието на собствениците да ви приближат максимално до усещането за домашен уют, но в средиземноморските му измерения. Съвсем в началото е бил малко по-голяма по размери къща, докато днес след няколко разширения на територията и съпътстващи реновации на интериора гордо се кичи с три заслужени звезди за качество. Има си външен басейн с бар, буквално на 5 минути пеша е от дискотеките и баровете в центъра на Ханиоти, на още толкова пък е плажа. Какво повече му трябва на човек...


Стаите:


Третото легло в стаите е разтегателно. Препоръчваме при резервация да се подава заявка за стая на по-висок етаж, а ако е на последния ще е най-добре - гледката си заслужава.


Храната:


По принцип в стаите има подобие на кухненски бокс, но тъй като за български туристи настаняването се предлага със закуска и вечеря, не разчитайте да го ползвате. Котлоните се изключват централно.


Удобствата:


Външен открит басейн с детска секция, сейф при рецепция, бар на лобито и бар при басейна.


Други Хотели - Касандра

Получавай пръв най-изгодните оферти