Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Tropikal Хотел 4*, Мармарис

Tropikal Хотел 4*, МармарисНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Хотелът се намира на 15 мин от центъра на Мармарис, на първа линия до плажа. Само на няколко минути от него са баровете на плажната улица, а зад него минава главната улица на Мармарис. Това го прави с много удибно местоположение, както за тези които не желаят да са в центъра и шума, така и за всички, които искат да изкарат една по-интензивна почивка. Както подсказва и името му - Тропикал разполага с малка, но много зелена градина, предлагаща кичеста сянка от жарките лъчи на слънцето.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Името на хотела изцяло му подхожда - прилича на малък зелен оазис, на брега на морето, на пешеходно разстояние от центъра на Мармарис. Предлага ол инклузив система, в която се включва ползване на сауна, турска баня и фитнес. През деня има кратка забавна анимация за деца и възрастни. Удачен избор за семейна почивка, като ако сте с деца може да се настаните в т.нар. свързани стаи с врата помежду им.

Други Хотели - Мармарисиконка иконка